Matras kopen

Wilt u een matras kopen? Dan bent u bij Fitslapen.nl op het juiste adres. Wij verkopen al ruim 40 jaar matrassen van hoge kwaliteit.
 

Welk matras moet u kopen?

Omdat het kopen van een matras een jarenlange investering is wilt u natuurlijk het juiste matras kopen. Daarom heeft Fitslapen.nl  verschillende soorten goedkope NASA Traagschuim kwaliteitsmatrassen beschikbaar, voor iedereen een matras naar zijn of haar voorkeur. Wij hebben o.a. de volgende soorten matrassen beschikbaar:
 

NASA Traagschuim Matrassen

In ons assortiment hebben wij NASA matrassen, maar wat is nu NASA traagschuim? Het wordt ook wel geheugenschuim of visco elastisch schuim genoemd? NASA traagschuim is een schuim dat reageert op lichaams warmte. Door lichaams warmte wordt het schuim zachter en vormt het zich naar de contouren van het lichaam. Hierdoor geeft het optimale ondersteuning en mede hierdoor wordt ook de druk op de drukpunten aanzienlijk vermindert en wordt het gewicht van de slaper gelijk matig verdeeld.  Wanneer u zich omdraait keert het ingedrukte schuim zich na 0.5 tot 5 seconden naar de oorspronkelijke staat, en neemt het opnieuw de contouren aan van het lichaam. U wordt als het ware gedragen door uw matras.
 

Topfit NASA traagschuim matras 

Een volschuim matras met als basis HR koudschuim en daar boven op een toplaag NASA Traagschuim.
Koudschuim heeft een zeer hoge veerkracht en heeft een van naturen open celstructuur welke ietwat onregelmatig is. Hierdoor ademt het materiaal van het koudschuim matras zeer goed en heeft een goede vochtregulatie. Een koudschuim matras met een HR 40-45 biedt een hoog comfort en heeft een hoge duurzaamheid.

Topfit NASA traagschuim matras kopen
 

Pocketveren matras met NASA traagschuim

Pocketveren matrassen hebben een kern bestaande uit vele metalen veren. Deze veren (5-slags of 7-slags) zijn per stuk verpakt en zijn opgedeeld in verschillende zones met een verschillen in hardheid. Deze veren functioneren afzonderlijk van elkaar om het liggen zo comfortabel mogelijk te maken. Pocketveringmatrassen ventileren daarnaast beter dan andere matrastypes. De pocketveren matrassen zijn verkrijgbaar met 300 veren per m² en met 500 veren per m² dit worden ook micro pocketveren genoemd. Micro pocketveren zijn steviger als de gewone pocketveren matrassen deze zijn medium. Matrassen met pocketveren hebben een langere levensduur als volschuim matrassen.
 
Pocketveren matras kopen 300 veren m²
Micro pocketveren matras kopen 500 veren m²


Topdek matras

Topdekmatras ook wel oplegmatras of topper genoemd. Een topdekmatras is een dun matras van ong. 8 cm dik die bovenop het reguliere matras wordt geplaatst. Topdekmatrassen zorgen voor een heerlijk zacht en aangenaam ligcomfort, terwijl u toch de optimale ondersteuning van uw eigen matras ondervindt.
Een topdekmatras verlengd de levensduur van uw matras, en wordt ook veel gebruikt wanneer mensen het niet prettig vinden om 2 losse matrassen te hebben, het topdek maakt er weer 1 geheel van.
 

Advies nodig?  

Wilt een matras kopen en heeft u daar advies bij nodig? Fitslapen.nl helpt u graag bij het uitzoeken van een matras die past bij uw voorkeur. Voor advies op maat neem contact met ons op.