Bezorgmogelijkheden

De bestellingen die u plaatst bij fitslapen.nl worden gratis op afspraak bij u thuis bezorgd.

Wij laten onze matrassen door een transportbedrijf bij u thuis bezorgen.
Zodra uw bestelling geplaatst is, zetten wij deze voor u klaar. Daarna geven wij uw gegevens door aan onze transporteur, en hij zal telefonisch contact met u opnemen om een bezorgafspraak te maken. Daarom is het altijd belangrijk om de juiste adresgegevens in te vullen en een telefoonummer in te vullen waarop u telefonisch bereikbaar bent.

Eventuele opmerkingen, vragen, verzoekjes of andere belangrijke informatie kunt u invullen bij de opmerking voordat u uw bestelling plaatst. Wij streven er naar om bestellingen binnen 10 werkdagen te bezorgen, als dit door omstandigheden niet mogelijk is nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle bezorgingen worden standaard bij de 1e beneden deur afgeleverd.


Let op!!!! als u er voor gekozen heeft om contant te betalen bij onze transporteur, dan kan dit alleen met contant geld, onze transporteur beschikt namelijk niet over een pinapparaat. Indien u niet zoveel geld in huis wilt hebben dan kunt u het bedrag gelijk bij uw bestelling betalen via ideal of u kunt het geld van te voren overmaken per overschrijving bank.

U dient zelf voor de afvoer van uw oude matras te zorgen, deze kunnen wij helaas niet voor u meenemen.